ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Ανδρουλάκης: «Να πάνε φυλακή αυτοί που με παρακολουθούσαν» – Κ.Μητσοτάκης: «Απέπεμψα τους υπευθύνους» (Γ.Δημητριάδης-Π.Κοντολέων)

Σφοδρή επίθεση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Ζητάει να πάνε στη φυλακή όσοι τον παρακολουθούσαν

Ν.Ανδρουλάκης: «Να πάνε φυλακή αυτοί που με παρακολουθούσαν» – Κ.Μητσοτάκης: «Απέπεμψα τους υπευθύνους» (Γ.Δημητριάδης-Π.Κοντολέων)

Επέστρεψε στο θέμα των υποκλοπών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εξαπέλυσε «βολές» κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής τους, ζητώντας μεταξύ άλλων να πάνε στη φυλακή οι υπεύθυνοι για το σκάνδαλο! 

«Έχω αγωνιστεί για τα εθνικά θέματα και έχω σταθερή στάση. Κάθε πολίτης έχει καταλάβει ότι δεν αποτελούσα κίνδυνο για την δημοκρατία. Αποτελούσα κίνδυνο για τη Νέα Δημοκρατία. Να πάνε στην φυλακή όσοι συνέθεσαν αυτό το παρακράτος», ανέφερε για τις υποκλοπές.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Νωρίτερα ο Ν.Ανδρουλάκης είχε δεχθεί σχετική ερώτηση από τη Σία Κοσιώνη, η οποία τον ρώτησε αν εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη πως θα ρίξει φως στην υπόθεση των υποκλοπών.

«Αυτή η υπόθεση έχει ταλανίσει το εγχώριο πολιτικό σύστημα. Με το πόρισμα της PEGA, έχει υψηλό ενδιαφέρον, για πρώτη φορά η Ελλάδα μπαίνει στο στόχαστρο. Εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη, αλλά δεν εμπιστεύομαι το πολιτικό σύστημα. Είναι αδιανόητο να έχεις στο στενό σου περιβάλλον ανθρώπους που στήνουν τέτοιο παρακράτος και να στήνεις γύρω τους μια ασπίδα. Απίστευτο παρακράτος που δεν χτύπησε μόνο εμένα αλλά και αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων. Αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, αντί ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού μετά την καταδίκη του να πάει σπίτι του, είναι στα ψηφοδέλτια» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στη follow up ερώτηση που απηύθυνε η Σία Κοσιώνη αφορούσε το αν ο κ. Ανδρουλάκης σκεφτόταν να εφαρμόσει περαιτέρω μέτρα ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

«Οι θεσμοί προτείνουν στην Ελλάδα να υπάρχει αυξημένη πλειοψηφία για τον ορισμό ανώτατων δικαστών για μεγαλύτερη διάκριση των εξουσιών. Χρειάζονται μεγάλες θεσμικές αλλαγές για να οδηγήσουν σε θεσμική κανονικότητα. Δεν γίναμε Ουγγαρία, αλλά είμαστε στον δρόμο αν δεν θωρακίσουμε τους θεσμούς του κ. Μητσοτάκη» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στις δύο τοποθετήσεις του Ν.Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μιλήσει για το σκάνδαλο των υποκλοπών και «έδειξε» ως κατονόμασε τον Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Παναγιώτη Κοντολέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.