ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Ανδρουλάκης: «Οι συνεχείς βιβλικές καταστροφές αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει»

«Οι πολίτες της Θεσσαλίας βιώνουν μια ανείπωτη τραγωδία - Θρηνούμε νεκρούς»

Ν.Ανδρουλάκης: «Οι συνεχείς βιβλικές καταστροφές αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δήλωσή του τόνισε μεταξύ άλλων πως «οι συνεχείς βιβλικές καταστροφές αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει να προσαρμόσει το κράτος σε αυτές τις νέες συνθήκες».

Πιο αναλυτικά ανέφερε:

«Οι πολίτες της Θεσσαλίας βιώνουν μια ανείπωτη τραγωδία. Θρηνούμε νεκρούς. Οι ζημιές σε κατοικίες, υποδομές, καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες είναι τεράστιες.

Όλοι γνωρίζουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Το θέμα είναι τι κάνουμε. Επενδύουμε στην πρόληψη;

Οι συνεχείς βιβλικές καταστροφές αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει να προσαρμόσει το κράτος σε αυτές τις νέες συνθήκες. Και αυτό είναι πάρα πολύ κρίσιμο.

Στη Θεσσαλία, κατέρρευσαν το δίκτυο και τα έργα υδραυλικής θωράκισης πολλών περιοχών της Θεσσαλίας. Αυτό δείχνει ότι πρέπει να κάνουν πολύ περισσότερα από αυτά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Στον Παλαμά οι συνθήκες είναι τραγικές. Σε ένα γήπεδο μπάσκετ υπερήλικες μένουν σε ράντζα. Πρέπει άμεσα, από τη στιγμή που έχει κηρυχθεί η περιφέρεια σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να μεταφερθούν σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Ας δείξει κάποια ανθρωπιά απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους η Κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουμε χρέος να κάνουμε πολύ περισσότερα. Δυστυχώς κι εδώ στη Θεσσαλία απεδείχθη περίτρανα ότι δεν έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για να προστατευθούν οι πολίτες από ακραία καιρικά φαινόμενα. Και το ξαναλέω, όλοι κατανοούμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, αλλά έχουμε χρέος ως κράτος να προσαρμοστούμε σε αυτές τις νέες συνθήκες και όχι συνεχώς να αντιμετωπίζουμε βιβλικές καταστροφές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.