ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ν.Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, θα το αναγεννήσει»

«Για εμάς είναι προτεραιότητα η αναγέννηση του Ε.Σ.Υ.»

Ν.Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, θα το αναγεννήσει»

Στο νησί της Νάξου βρέθηκε ο Ν.Ανδρουλάκης για τη θεματική εκδήλωση που διοργανώνει το κόμμα με θέμα «Εθνικό Σύστημα Υγείας-Προτεραιότητα για τα νησιά μας», που είναι αφιερωμένη στην Φώφη Γεννηματά και αφού επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας του νησιού, ενημερώθηκε για τα προβλήματα υποστελέχωσης, που «δυστυχώς αποτελούν κοινό τόπο στις δομές υγείας στη νησιωτική χώρα».

«Για εμάς είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας για τον νησιωτικό πληθυσμό της πατρίδας μας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τόνισε: «Για εμάς είναι προτεραιότητα η αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Γι’ αυτό, σήμερα εδώ από τη Νάξο, τιμώντας τη μνήμη της αείμνηστης προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, ανοίγουμε τον διάλογο για το πώς θα αναγεννηθεί το ΕΣΥ σε όλη την Ελλάδα, και ιδιαίτερα στα νησιά μας.

Εκεί όπου κάθε καλοκαίρι έρχονται εκατομμύρια ταξιδιώτες. Εκεί όπου τον χειμώνα υπάρχουν δύσκολες συνθήκες για τους μόνιμους κατοίκους».

Ο Ν.Ανδρουλάκης υπογράμμισε ακόμη ότι «είναι χρέος -και αποτελεί συμβόλαιο με τους πολίτες- το ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, θα καταφέρει να το αναγεννήσει προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας».

Επισήμανε ότι χρειάζονται για τα μεγάλα νησιά νοσοκομειακές μονάδες, οι οποίες θα είναι πλήρως αναβαθμισμένες με ιατρικό προσωπικό.

Προσέθεσε ότι πρέπει να υπάρξουν θεσμικά και οικονομικά κίνητρα για τους γιατρούς μας και βέβαια, πρόβλεψη επιδόματος στέγασης. «Κέντρα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στα μεσαία νησιά και περιφερειακά ιατρεία με μόνιμο γιατρό στα πολύ μικρά νησιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.