Nίκος Ανδρουλάκης για 25η Μαρτίου: «Η σημερινή ημέρα μας γεμίζει με υπερηφάνεια»

Το μήνυμα Ανδρουλάκη για την 25η Μαρτίου

Nίκος Ανδρουλάκης για 25η Μαρτίου: «Η σημερινή ημέρα μας γεμίζει με υπερηφάνεια»

«Η σημερινή ημέρα μας γεμίζει με υπερηφάνεια και πίστη για να ανταποκριθούμε στα προτάγματα της εποχής μας», γράφει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Το μήνυμα συνεχίζει:

«Υποκλινόμαστε μπροστά στη θυσία των Αγωνιστών του 1821, που έδωσαν υπόσταση στον άσβεστο πόθο για την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

201 χρόνια μετά την εθνική παλιγγενεσία, η πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο σταυροδρόμι.

Η ενεργειακή κρίση, το κύμα ανατιμήσεων και η ανάταξη της ελληνικής οικονομίας μετά την πανδημία τοποθετούν αδιαπραγμάτευτα στο κέντρο της πολιτικής μας τους πιο αδύναμους. Τη μείωση των ανισοτήτων και την δημιουργία μιας κοινωνίας δίκαιης ανάπτυξης για την ευημερία όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων.

Οφείλουμε να χαράξουμε νέες σύγχρονες πολιτικές που θα αναβαθμίσουν το παραγωγικό οικονομικό μοντέλο της χώρας και θα προσφέρουν νέες θέσεις εργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το υπόδειγμα μας στην άσκηση της πολιτικής να απηχούμε την διαφάνεια, την αξιοκρατία, τον παραγωγικό λόγο προς όφελος των συμφερόντων του ελληνικού λαού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.