ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΣΟΚ για ομιλία Κ.Μητσοτάκη σε ΔΕΘ: «Ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας»

Όλα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου

ΠΑΣΟΚ για ομιλία Κ.Μητσοτάκη σε ΔΕΘ: «Ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας»

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Κ.Μητσοτάκη στην 87η ΔΕΘ με τον ίδιο να τα «ρίχνει» όλα στην κλιματική κρίση και δίνοντας «τυράκια» στουε πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε απόψε ενώπιον των πολιτών ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας και προσποιούμενος τον «εκσυγχρονιστή» που παρέλαβε καμένη γη… από τον εαυτό του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε απόψε ενώπιον των πολιτών ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας και προσποιούμενος τον «εκσυγχρονιστή» που παρέλαβε καμένη γη… από τον εαυτό του.

Η Θεσσαλία χρειάζεται επειγόντως ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης, κάτι που η Κυβέρνηση είναι αδύναμη να εκπονήσει, όπως φάνηκε από την ένδεια προτάσεων στην αποψινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Κατά τα λοιπά, πιστός στα λεκτικά πυροτεχνήματα ο κ. Μητσοτάκης βάλθηκε να μας πείσει ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων.

Ας του θυμίσουμε ότι είναι πέντε χρόνια Πρωθυπουργός, διάστημα κατά το οποίο οι αυξήσεις του 2024 σε μισθωτούς και συνταξιούχους έχουν ήδη εξανεμισθεί λόγω της ακρίβειας και η χώρα είναι πρωταθλήτρια στη φοροδιαφυγή λόγω της δικής του αβελτηρίας. «Ξιφουλκεί», δε, κατά του προγράμματος «Ηρακλής» που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θεσμοθέτησε, την ώρα που χιλιάδες δανειολήπτες βρίσκονται υπό την απειλή των πλειστηριασμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχει πια φύλλο συκής για την αποτυχία του «επιτελικού» κράτους και του «πολυδιάστατου» αποσυντονισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.