ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

ΠΑΣΟΚ για Βασίλη Καρρά: «Η βαριά χαρακτηριστική φωνή του, που λατρεύτηκε “απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο” θα μείνει αξέχαστη»

«Ένας σπουδαίος τραγουδιστής και ξεχωριστός άνθρωπος» αναφέρει η ανακοίνωση

ΠΑΣΟΚ για Βασίλη Καρρά: «Η βαριά χαρακτηριστική φωνή του, που λατρεύτηκε “απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο” θα μείνει αξέχαστη»

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του σπουδαίου Βασίλη Καρρά εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγή και η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού και βουλευτής Νάγια Γρηγοράκου.

Στη δήλωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται: «Αποχαιρετούμε τον σημαντικό λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που στα 50 χρόνια της καριέρας του αγαπήθηκε από πλήθη κόσμου».

«Η βαριά χαρακτηριστική φωνή του, που λατρεύτηκε “απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο” θα μείνει αξέχαστη. Όλο το “σινάφι” του , όπως συνήθιζε να λέει, θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου τραγουδιστή και ενός ξεχωριστού ανθρώπου.

Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του λαϊκού, αλλά και του έντεχνου τραγουδιού. Οι περισσότεροι δίσκοι του έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ από τα σπουδαιότερα γεγονότα της καριέρας του ήταν η συναυλία του στο στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας, που μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς συγκέντρωσε 17.000 θεατές εντός γηπέδου και 5.000 εκτός, αφού δεν έβρισκαν εισιτήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.