ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Εκδηλώσεις μνήμης για τον ένα χρόνο από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Εκδηλώσεις μνήμης για τον ένα χρόνο από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Σε λίγες μέρες – 25 Οκτωβρίου – συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Με αφορμή αυτή την επέτειο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ διοργανώνει μία εκδήλωση σχετικά με την υγεία και το κράτος πρόνοιας. Με αυτό τον τρόπο η Χαριλάου Τρικούπη επιθυμεί να τιμήσει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου στα γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) για δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο, συνεχίζοντας το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τιμώντας τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία εγκαινίασε το 2008 τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη:

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από το θάνατο της αγαπημένης μας προέδρου, Φώφης Γεννηματά. Τιμώντας τη μνήμη της και την πολιτική της παρακαταθήκη τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί προγραμματική εκδήλωση για την Υγεία και το Κράτος Πρόνοιας στο ξενοδοχείο CARAVEL με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Παράλληλα, εκείνη την εβδομάδα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφτούν νοσοκομεία και δομές πρόνοιας πανελλαδικά, προκειμένου να καταγράψουν προβλήματα, δυσλειτουργίες και ανάγκες.

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου 2022 στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Χαριλάου Τρικούπη 50) για δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο συνεχίζοντας το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τιμώντας τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία εγκαινίασε το 2008 τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, που θα παράσχει δωρεάν τον προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο.
 
Τηλέφωνα για ραντεβού:210-3665378 Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.