ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Προτεραιότητα από το ταξίδι Κ.Μητσοτάκη στις ΗΠΑ να μην επιβραβευτεί η Τουρκία με νέους εξοπλισμούς»

«Συμπεριφέρεται ως διεθνής ταραξίας μη σεβόμενη τις αρχές της καλής γειτονίας»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Προτεραιότητα από το ταξίδι Κ.Μητσοτάκη στις ΗΠΑ να μην επιβραβευτεί η Τουρκία με νέους εξοπλισμούς»

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, αναμένει από την συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο στο Λευκό Οίκο, τη σαφή δέσμευση από τις ΗΠΑ ότι δεν θα «επιβραβεύσει» με νέους εξοπλισμούς τη Τουρκία.

Σε σχόλιό τους στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν χαρακτηριστικά ότι:

“Προτεραιότητα από το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ είναι να υπάρξει σαφής δέσμευση ότι δεν θα επιβραβευθεί με νέους εξοπλισμούς η Τουρκία, που συμπεριφέρεται ως διεθνής ταραξίας μη σεβόμενη τις αρχές της καλής γειτονίας, τις διεθνείς συνθήκες στη Μεσόγειο, τα ανθρώπινα δικαιώματα στο εσωτερικό της και εν μέσω αυτής της γεωπολιτικής κρίσης κάνει παζάρι πάνω στην προσπάθεια χωρών της ΕΕ να νιώσουν ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακοίνωση του κ. Μητσοτάκη για ένα νέο δαπανηρό εξοπλιστικό πρόγραμμα με την αγορά μιας μοίρας F35, δεν μπορεί να θέτει σε δεύτερο πλάνο αυτή την προτεραιότητα.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.