ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πολιτικό μνημόσυνο το Σάββατο στη Βούλα για την Φώφη Γεννηματά

Την Κυριακή θα τελεστεί από την οικογένεια το ετήσιο μνημόσυνο στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών

Πολιτικό μνημόσυνο το Σάββατο στη Βούλα για την Φώφη Γεννηματά

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 25 Οκτωβρίου από τον αδόκητο θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Αρκετές είναι οι εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στη μνήμη της.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου η δημοτική οργάνωση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης του κόμματος, θα πραγματοποιήσει στις 19:00, πολιτικό μνημόσυνο της αειμνήστου προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

Το πολιτικό μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα Ιωνία, δίπλα στο Δημαρχείο της περιοχής.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι το ιστορικό στέλεχος του κόμματος, Κώστας Σκανδαλίδης.

Το «παρών» αναμένεται να δώσουν, ο σύζυγος και τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά, ο πρώην γραμματέας και στενός συνεργάτης της, Μανώλης Χριστοδουλάκης, καθώς και στελέχη και φίλοι του κόμματος. pasoks

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου αναμένεται να τελεστεί από την οικογένεια το ετήσιο μνημόσυνο στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ η Χαριλάου Τρικούπη προγραμματίζει μια σειρά από εκδηλώσεις μνήμης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου στα γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) για δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο, συνεχίζοντας το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τιμώντας τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία εγκαινίασε το 2008 τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.