ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πυρά» του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης: «Ενώ ο πληθωρισμός υποχωρεί, οι αυξήσεις στα τρόφιμα συνεχίζουν να καλπάζουν»

«Όσο θα συρρικνώνεται η αγοραστική δύναμη των πολιτών τόσο θα διευρύνονται οι κοινωνικές ανισότητες»

«Πυρά» του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης: «Ενώ ο πληθωρισμός υποχωρεί, οι αυξήσεις στα τρόφιμα συνεχίζουν να καλπάζουν»

Το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή τις συνεχείς αυξήσεις στην τιμές των τροφίμων.

«Την ώρα που ο πληθωρισμός υποχωρεί, οι αυξήσεις στα τρόφιμα συνεχίζουν να καλπάζουν και η αγοραστική δύναμη των πολιτών καταρρέει», ανέφερε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Το ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως «η εικόνα δεν αλλάζει εδώ και πολλούς μήνες, όσα είδη και εάν εντάσσει κάθε φορά στο τρύπιο, όπως αποδεικνύεται, Καλάθι του Νοικοκυριού ο υπουργός Ανάπτυξης και όσα – λιγοστά – επικοινωνιακού τύπου πρόστιμα βάζει, ενώ αφήνει ανεξέλεγκτα όλα τα στάδια της αγοράς μέχρι το τελικό προϊόν να φτάσει στο ράφι».

Το ΠΑΣΟΚ συνέχισε την επίθεση για τις τιμές προσέτοντας πως είναι δεδομένο πλέον ότι οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα θα συνεχίζουν να επιμένουν για αρκετούς μήνες ακόμη, διαβρώνοντας περαιτέρω την αγοραστική δύναμη των πιο ευάλωτων και των μεσαίων στρωμάτων, που δαπανούν αναλογικά μεγαλύτερο ποσοστό τού εισοδήματός τους σε δαπάνες για τρόφιμα.

«Όσο θα συρρικνώνεται η αγοραστική δύναμη των πολιτών τόσο θα διευρύνονται οι κοινωνικές ανισότητες, θα μειώνεται η ζήτηση και θα υπονομεύεται η αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας. Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την αντιμετώπιση της ακρίβειας αλλά και του ιδιωτικού χρέους, αποτελούν τη μόνη ασφαλή και δίκαιη επιλογή για την έξοδο της κοινωνίας από το τούνελ της κρίσης», κατέληξε η Χαριλάου Τρικούπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.