ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο 13ο Δημοτικό Ηρακλείου ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης – «Όχι στο μοντέλο διοίκησης του Κ.Μητσοτάκη» (upd)

«Θέλουμε την αυτοδιοίκηση της αποκέντρωσης και της περιφερειακής να βγει νικητής»

Στο 13ο Δημοτικό Ηρακλείου ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης – «Όχι στο μοντέλο διοίκησης του Κ.Μητσοτάκη» (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 10:45) Το εκλογικό του δικαίωμα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, άσκησε το πρωί της Κυριακής (8/10), ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ κατά τη διάρκεια δηλώσεών είπε «όχι» στο μοντέλο διοίκησης του Κ.Μητσοτάκη που θέλει 13 περιφερειάρχες να τον υπηρετούν.

«Το ΠΑΣΟΚ στήριξε διαχρονικά νομοθετικά και πολιτικά την αυτοδιοίκηση, με ενισχυμένους πόρους και υπηρεσίες, κοντά στον πολίτη, την αυτοδιοίκηση της αποκέντρωσης, την αυτοδιοίκηση της περιφερειακής ανάπτυξης» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης προσθέτοντας ότι «αυτή η αυτοδιοίκηση θέλουμε να είναι ο αποψινός μεγάλος νικητής και όχι το μοντέλο διοίκησης του κ.Μητσοτάκη που θέλει 13 περιφερειάρχες να τον υπηρετούν, ώστε να είναι το μακρύ χέρι του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα».

Επιπλέον ανέφερε ότι «αυτό το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης που απέτυχε παταγωδώς τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους τρεις μήνες, με τις βιβλικές καταστροφές, με την ακρίβεια να καλπάζει, με την απαξίωση των θεσμών και της Δημοκρατίας, θέλουμε απόψε να ηττηθεί και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε με προοδευτικά ψηφοδέλτια, με ένα κίνημα αυτοδιοικητικό δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στον πολίτη».

Ο N.Ανδρουλάκης θα επιστρέψει στην Αθήνα απ’ όπου θα παρακολουθήσει τα εκλογικά αποτελέσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.