ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Χ.Ράμμο ο Ν.Ανδρουλάκης για την παρακολούθησή του

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας μετά από δική του προσφυγή έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Τσιάρα που καθορίζει το πλαίσιο για την ενημέρωση όλων όσων παρακολουθούνται από την ΕΥΠ

Τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Χ.Ράμμο ο Ν.Ανδρουλάκης για την παρακολούθησή του

Την Δευτέρα 8 Απριλίου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστο Ράμμο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τους λόγους παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου.

Ο Ν.Ανδρουλάκης με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής υποστήριξε ότι η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας μετά από δική του προσφυγή έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Τσιάρα που καθορίζει το πλαίσιο για την ενημέρωση όλων όσων παρακολουθούνται από την ΕΥΠ.

«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για την Βουλή. Μετά την απόφαση του ΣτΕ είναι μια συμβολική ημέρα και για το Κράτους Δικαίου απέναντι στο παρακράτος των υποκλοπών της ΝΔ. Του παρακράτους που οργάνωσε το Μέγαρο Μαξίμου και κάνετε ότι μπορείτε για να το συγκαλύψετε.

Σήμερα το πρωί η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο του κ. Τσιάρα. Το νόμο που απαγόρευσε σε όσους παρακολουθήθηκαν να ενημερωθούν. Η ΑΔΑΕ καλείται να με ενημερώσει άμεσα και την Δευτέρα το πρωί θα συναντήσω τον κ. Ράμμο στα γραφεία της ΑΔΑΕ για την νόμιμη ενημέρωση όπως λέει το ΣτΕ», είπε.

Ο ίδιος κορυφώνοντας την επίθεση του στην κυβέρνηση μίλησε για «γελοιοποίηση των συκοφαντών» ενώ έστρεψε τα πυρά και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απόφαση του ΣτΕ είναι απάντηση και στους συκοφάντες του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως του κ. Κασσελάκη που είχε το θράσος να πει ότι δεν έκανα όσα έπρεπε νομικά και είμαι εκβιαζόμενος. Έκανα όσα έπρεπε να κάνει κάθε δημοκράτης πολίτης. Οι συκοφαντίες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν στόχο να πλήξουν την πολιτική μου διαδρομή και σταδιοδρομία. Σήμερα οι συκοφάντες ηττήθηκαν. Όπως σας είχα πει θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα. Είτε για τις παρακολουθήσεις είτε για τα email είτε για τα Τέμπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.