ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Από το Καστελόριζο στην… Ακρόπολη: Ο Γ.Α.Παπανδρέου κατεβαίνει υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ – Η ιστορία κάνει φάρσες…

Από το Καστελόριζο στην… Ακρόπολη: Ο Γ.Α.Παπανδρέου κατεβαίνει υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ – Η ιστορία κάνει φάρσες…

Κάποτε ήταν το Καστελόριζο τώρα η Ακρόπολη: Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου, επιβεβαιώνοντας πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του pronews.gr, με φόντο τον Ιερό Βράχο, όπως κάποτε ανακοίνωσε ότι μας ρίχνει στον γκρεμό των Μνημονίων από το Καστελόριζο.

Σε τηλεοπτικό του μήνυμα, ο πρώην πρωθυπουργός από το «Ιδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου» με φόντο την Ακρόπολη, ανακοίνωσε:

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή.

Για τους πολίτες και τη χώρα.

Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη.

Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος.

Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή.

Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων.

Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης.

Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση.

Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες,

να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής.

Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή».

Με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής να του εύχεται «καλή επιτυχία», όπως έκανε με όλους τους υποψηφίους.

O Γιώργος Παπανδρέου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημέρωσε για συγκέντρωση υπογραφών, αναφέροντας ότι «η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια. Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια. Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.
Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας».

Στη φόρμα υποστήριξης του Γιώργου Παπανδρέου πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να αναγράψει τα προσωπικά του στοιχεία, τα στοιχεία διαμονής, καθώς και την πολιτική του δράση, ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για το αν θέλει να είναι εθελοντής στην προσπάθεια του Γ.Παπανδρέου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ψάρια θα πιάσει, μιας και την προηγούμενη φορά ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.