ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Συγκρουσιακό το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ: Ενώ ο Ν.Ανδρουλάκης αποδέχτηκε να κριθεί στην κάλπη ο Χ.Δούκας δηλώνει ότι «οι απειλές δεν θα περάσουν»

«Την ώρα που πολλά στελέχη ζητούν να μιλήσει η βάση του κόμματος, ο Ν.Ανδρουλάκης απειλεί με διαγραφές»

Συγκρουσιακό το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ: Ενώ ο Ν.Ανδρουλάκης αποδέχτηκε να κριθεί στην κάλπη ο Χ.Δούκας δηλώνει ότι «οι απειλές δεν θα περάσουν»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έδωσε ηχηρή απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος αποδέχτηκε να πάει το κόμμα σε εσωκομματικές εκλογές για νέο πρόεδρο.

Αναλυτικά, ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει:

«Την ώρα που πολλά στελέχη ζητούν να μιλήσει η βάση του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης απειλεί με διαγραφές. Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του.

Προεκλογικά έλεγε ότι είναι πολιτική ήττα η τρίτη θέση. Σήμερα δεν μας απάντησε ξεκάθαρα αν ηττηθήκαμε ή όχι.

Έκανε επίθεση σε όλους και σε όλα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.

Είπε: είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή, όμως δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα στηθούν κάλπες. Περιμένουμε να αποσαφηνίσει αν θέλει εκλογές και πότε θα γίνουν. Αυτή θα είναι η μόνη απάντηση για όλους και για όλα.

Στους ισχυρισμούς του ότι όσοι διαφωνούν παίζουν το παιχνίδι της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαντάμε: Ότι η ΝΔ θα τρίβει τα χέρια της με κόμματα της αντιπολίτευσης από 12 έως 14%. Εξάλλου όλοι οι φιλικά μέσα της ΝΔ αγωνίζονται να μας πείσουν ότι δεν χρειάζονται να γίνει καμία αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.