ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

ΚΚΕ για έγκλημα στα Τέμπη: «Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι μπορούν να συγκαλύπτουν τις αιτίες και τους ενόχους»

«Απέτυχαν οικτρά να εμποδίσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας»

ΚΚΕ για έγκλημα στα Τέμπη: «Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι μπορούν να συγκαλύπτουν τις αιτίες και τους ενόχους»

Κατά της κυβέρνησης στρέφεται το ΚΚΕ σχολιάζοντας την εισήγηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο υπουργικό συμβούλιο την Πέμπτη (9/3).

«Αφού απέτυχαν οικτρά να εμποδίσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας, τώρα προσπαθούν ξεδιάντροπα να τις φέρουν στα ”μέτρα” τους, αλλοιώνοντας το ίδιο το περιεχόμενό τους» αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Αφού απέτυχαν οικτρά να εμποδίσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας, τώρα προσπαθούν ξεδιάντροπα να τις φέρουν στα ”μέτρα” τους, αλλοιώνοντας το ίδιο το περιεχόμενό τους.

Είναι, μάλιστα, τέτοια η υποκρισία του κυρίου Μητσοτάκη, που έφτασε στο σημείο να προσπαθεί να φορτώσει το σημερινό σάπιο κι εγκληματικό κράτος γενικά σε κάποιες ”παθογένειες” και ”συντεχνίες” και πάνω απ’ όλα στους ίδιους τους εργαζόμενους, ενώ πρόκειται για το κράτος του κεφαλαίου και του κέρδους που υπηρετεί η κυβέρνησή του, όπως και όλες οι προηγούμενες. Και φυσικά, προσπαθεί στο όνομα δήθεν της ”αλλαγή” αυτού του κράτους, να αθωώσει και να συνεχίσει την ίδια -στην ουσία- πολιτική που οδήγησε στο έγκλημα στα Τέμπη.

Ματαιοπονούν, αν νομίζουν ότι θα μπορούν πλέον να συγκαλύπτουν τις πραγματικές αιτίες και τους ενόχους. Η λαϊκή και νεανική οργή, αργά ή γρήγορα, θα ανατρέψει και το σημερινό σάπιο κράτος και όσους το υπηρετούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.