ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ.Κουτσούμπας: «Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εκπαιδευτικούς που λένε όχι στα κυβερνητικά μέτρα»

Δ.Κουτσούμπας: «Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εκπαιδευτικούς που λένε όχι στα κυβερνητικά μέτρα»

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε πως στηρίζει τους εκπαιδευτικούς και την πορεία που πραγματοποίησαν σήμερα οι οποίοι λένε όζι στα μέτρα της κυβέρνησης.

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με τη μεγάλη συμμετοχή τους στη σημερινή απεργία, λένε όχι στα κυβερνητικά σχέδια για ένα σχολείο των κοινωνικών διακρίσεων, όπου όλα θα «πωλούνται» και όλα θα «αγοράζονται».

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εκπαιδευτικούς, που αποκαλύπτουν τα κυβερνητικά ψέματα περί δήθεν αναβάθμισης του σχολείου, κουρελιάζουν τον αυταρχισμό του υπουργείου Παιδείας και το πιο σημαντικό, αρνούνται να βάλουν πλάτη σ’ αυτό το αντιλαϊκό έργο» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και τόνισε καταλήγοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το δίκιο είναι με το μέρος τους. Είναι με το μέρος εκείνων που παλεύουν για ένα σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα και δεν θα εξοντώνει εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.