Δ. Κουτσούμπας για νομοσχέδιο διαδηλώσεων: «Γελιέστε αν νομίζετε ότι αυτό το τερατούργημα θα εφαρμοστεί»

Δ. Κουτσούμπας για νομοσχέδιο διαδηλώσεων: «Γελιέστε αν νομίζετε ότι αυτό το τερατούργημα θα εφαρμοστεί»

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις ως τερατούργημα και κάλεσε την κυβέρνηση να το αποσύρει άμεσα, αλλιώς ο λαός θα ξεσπάσει επάνω της.

«Τολμήσατε να βγάλετε από τα συρτάρια σας αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο και να το φέρετε στην Βουλή. Γελιέστε αν νομίζετε ότι αυτό το τερατούργημα θα εφαρμοστεί. Όπως το βγάλατε έτσι θα το βάλετε στο συρτάρι ψηφισμένο. Θα σας αναγκάσει ο κόσμος της εργασίας» είπε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ υπογραμμίζοντας ότι στο στόχαστρο της κυβέρνησης δεν μπαίνουν οι «μπαχαλάκηδες και προβοκάτορες του κινήματος», αλλά το σύνολο των διαδηλώσεων.

«Γιατί το φέρνετε αυτό το νομοσχέδιο; Όλα αυτά που λέτε περι τάξης αφήστε να τα λένε τα παπαγαλάκια σας. Το σχέδιο νόμου σας ξεμπροστιάζει. Είναι απόδειξη ότι η αντεργατική πολιτική θα κλιμακωθεί μπροστά στην καπιταλιστική κρίση» είπε σε άλλο σημείο.

Ο κ. Κουτσούμπας εκτίμησε ότι «Θα ακολουθήσει νέο αντιλαϊκό πακέτο με μέτρα. Δεν χρειάζεται να σας επιβάλλουν νέα μέτρα για το Ταμείο Ανάκαμψης. Θα τα πάρετε μόνοι σας. Μπορεί να καμαρώνετε ότι θα έχουν την σφραγίδα της δικής σας κυβέρνησης. Το νομοσχέδιο έκτρωμα είναι απόδειξη σε ποιον θα σταλεί ο λογαριασμός των μέτρων. Ομολογείτε την ανησυχία σας ότι οι εργαζόμενοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια να μετρούν νέες απώλειες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η πραγματική ιστορία που είμαστε υπερήφανοι και θα είναι τα παιδιά και εγγόνια μας είναι οι αγώνες στους δρόμους της Αθήνας και της Ελλάδας. Οι κινητοποιήσεις κόντρα στα ιδιώνυμα κράτησαν ζωντανή την φλόγα του αγώνα και της αξιοπρέπειας» τόνισε στο τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.