ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δ.Κουτσούμπας: «Mε την ΕΒΕ που έβαλε η ΝΔ δεν μπορούν οι νέοι να μπαίνουν με 8.000 μόρια, αλλά μπορούν να πληρώνουν 8.000 ευρώ σε κολέγια»

Το σχόλιο του Δ.Κουτσούμπα για την εκπαίδευση

Δ.Κουτσούμπας: «Mε την ΕΒΕ που έβαλε η ΝΔ δεν μπορούν οι νέοι να μπαίνουν με 8.000 μόρια, αλλά μπορούν να πληρώνουν 8.000 ευρώ σε κολέγια»

Η τέταρτη ενότητα του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου αφορούσε θέματα που είχαν σχέση με «Υγεία – Παιδεία – κοινωνικό κράτος». Η Σία Κοσιώνη απηύθυνε ερώτηση στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η ερώτηση που έκανε η κ. Κοσιώνη αφορούσε στην κατάργηση ή όχι της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

«Η κατάργηση της ΕΒΕ από μόνη δεν λύνει προβλήματα. Προτείνουμε δέσμη μέτρων για την αναβάθμιση της Παιδείας. Μέσα σ’ αυτά είναι και η κατάργηση της ΕΒΕ που η ΝΔ έβαλε γιατί δεν μπορούν οι νέοι να μπαίνουν με 8 χιλιάδες μόρια, αλλά μπορούν να πληρώνουν 8000 ευρώ για να πάνε σε ιδιωτικά κολέγια. Ο Τσίπρας το λέει εκ του ασφαλούς γιατί την ίδια στιγμή που το λέει βάζει ένα μεγάλο κόφτη που είναι η επιλογή μόνο 10 τμημάτων στο μηχανογραφικό που πάλι θα κόβονται πολλά παιδιά. Στα πλαίσια αυτά με το συνολικό πρόβλημα και με την Τράπεζα Θεμάτων, Καμία ανοχή» απάντησε ο κ. Κουτσούμπας.

«Αν αντιστοίχως θα βλέπατε θετικά την προσπάθεια του πρωθυπουργού εφόσον τον στηρίξει ο λαός στην Υγεία με προσλήψεις, αυξήσεις μισθών;» ρώτησε η Σία Κοσιώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να στηρίξει ή να ανεχτεί καμία κυβέρνηση αντιλαϊκή. Δεν υπάρχουν 1,2, 3 ζητηματάκια. Δεν είναι μόνο η ΕΒΕ, δεν είναι μόνο κάποιες προσλήψεις σε ένα νοσοκομείο. Η συνολική πολιτική ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που χρειάζεται ο λαός» ανέφερε ο γγ του ΚΚΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.