ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΚΚΕ κατά Α.Τσίπρα για το «άνοιγμα» στην «σκληρή» δεξιά: «Κανένας δεν μπορεί να λέει ότι απευθύνεται σε παραπλανημένους»

«Ο λαός και η νεολαία δεν θα δείξουν καμία ανοχή στον φασισμό»

ΚΚΕ κατά Α.Τσίπρα για το «άνοιγμα» στην «σκληρή» δεξιά: «Κανένας δεν μπορεί να λέει ότι απευθύνεται σε παραπλανημένους»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του περί ανθρώπων που παρασύρθηκαν από τη Χρυσή Αυγή, έκανε το ΚΚΕ. 

«Ο κ. Τσίπρας στην προσπάθειά του να καλύψει το προσκλητήριό του στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, φτάνει στο σημείο να “φουσκώνει” ακόμα και τα ποσοστά της, μιλώντας για 600.000 ψήφους! Τον ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε στο 2012. Η Χρυσή Αυγή το 2019 πήρε 165.000 ψήφους κι ενώ είχε αποκαλυφθεί ο χαρακτήρας της ως ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης, που επισφραγίστηκε στη συνέχεια και με την καταδικαστική απόφαση.

Κανένας, λοιπόν, δεν μπορεί να λέει ότι απευθύνεται σε «παραπλανημένους» για να καλύψει το «ψάρεμα» ψήφων στα βρώμικα νερά του φασισμού» υπογραμμίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο λαός και η νεολαία δεν θα δείξουν καμία ανοχή στον φασισμό κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της Κυριακής» τονίζει καταλήγοντας το σχόλιο του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.