ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Παφίλης: «Ο προϋπολογισμός σας είναι σκληρός, ταξικός και κάνει γενικευμένη επίθεση στα λαϊκά στρώματα»

«Είναι τόσο προκλητικό, ενώ "γδέρνετε" τον κόσμο φέρνετε νέες φοροαπαλλαγές»

Θ.Παφίλης: «Ο προϋπολογισμός σας είναι σκληρός, ταξικός και κάνει γενικευμένη επίθεση στα λαϊκά στρώματα»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, μιλώντας στη Βουλή, τόνισε μεταξύ άλλων πως «εμείς λέμε ότι ο προϋπολογισμός σας είναι σκληρός, ταξικός και κάνει γενικευμένη επίθεση στα λαϊκά στρώματα».

Όπως είπε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαγωνίζονται για το ποιος μπορεί να διασφαλίσει την ανάπτυξη, αλλά σκόπιμα «ξεχνάνε» ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη και οι επενδύσεις «έχουν σιδερένιους νόμους και προϋποθέσεις»

«Η πρώτη προϋπόθεση είναι να συντριβεί η αμοιβή των εργαζομένων, η δεύτερη είναι η σκανδαλώδης χρηματοδότηση των επιχειρηματικών ομίλων και η τρίτη προϋπόθεση οι φοροαπαλλαγές και τα άλλα κίνητρα στο κεφάλαιο».

«Αυτή η πολιτική είναι αποδεκτή από όλα τα άλλα κόμματα εκτός ΚΚΕ»

«Αυτή η πολιτική είναι αποδεκτή από όλα τα άλλα κόμματα εκτός ΚΚΕ. Δεν μπορείς να λες ανάπτυξη και να τα ξεχνάς», σημείωσε.

«Είναι τόσο προκλητικό, ενώ “γδέρνετε” τον κόσμο φέρνετε νέες φοροαπαλλαγές» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν υπάρχει καπιταλιστική ανάπτυξη για όλους».

«Για να κερδίσει ο εργάτης πρέπει να χάσει το μεγάλο κεφάλαιο», ανέφερε επίσης, ο κ. Παφίλης, σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει οικονομία για όλους», όπως λένε ο Κασσελάκης και ο Μητσοτάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολίασε, δε, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει το νόμπελ οικονομίας που είπε πως «δεν θα χωρίσουμε τους Έλληνες ταξικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.