Κωμικές δηλώσεις από έναν αστείο υπουργό μιας γελοίας κυβέρνησης – Α.Γεωργιάδης: «Δείγμα ανάπτυξης η μεταγραφή Μαρσέλο» (upd)

«Δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα αν ο τόπος ήταν μπίχλας»!

Κωμικές δηλώσεις από έναν αστείο υπουργό μιας γελοίας κυβέρνησης – Α.Γεωργιάδης: «Δείγμα ανάπτυξης η μεταγραφή Μαρσέλο» (upd)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήρε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεταγραφή του μεγάλου Βραζιλιάνου άσου Μαρσέλο.

Kαι μέχρι εδώ, όλα καλά, σε ότι αφορά τον Β.Μαρινάκη, αν και δεν είναι και τόσο σύνηθες ένας υπουργός να συγχαίρει έναν πρόεδρο ομάδας για μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή.

Ούτε επί Κοσκωτά δεν είχαν γίνει αυτά.

Το ότι όμως συνέχισε και συσχέτισε την μεταγραφή (πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό, επαναλαμβάνουμε) με την ανάπτυξη της Ελλάδας και έδωσε συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό και επικεφαλής της ΕΥΠ των υποκλοπών, Κ.Μητσοτάκη, αυτό μόνο ένας κωμικός υπουργός θα μπορούσε να το κάνει.

Και μάλιστα στο κανάλι του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, του Βαγγέλη Μαρινάκη! Αυτό λέγεται και «γλύψιμο», εκτιμούμε…

Για την ακρίβεια, μιλώντας στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεταγραφή του Μαρσέλο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο σπουδαίος μπακ δεν θα ερχόταν να παίξει στον Ολυμπιακό αν η Ελλάδα ήταν τόπος μπίχλας!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Τεράστιος παίκτης., Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Έπαιξε ρόλο το όνομα της Ελλάδας. Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα. Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο.  Για να έρθει ο Μαρσέλο, βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά».

Έτσι λοιπόν η Ελλάδα των 400 δισ. χρέους, του 197% ελλείματος, η πτωχευμένη Ελλάδα του -20% ανάπτυξη μεσοσταθμικά την τελευταία 12ετία, η Ελλάδα του FoodPass και των άλλων επιδομάτων για καύσιμα κλπ. αυτή η Ελλάδα «πάει μπροστά» επειδή ένας γνωστός ποδοσφαιριστής της επέλεξε να έρθει σε μία ποδοσφαιρική ομάδα της!

Το ότι ο πρόεδρος της ομάδας πλήρωσε όσα ήθελε ο ποδοσφαιριστής για να υπογράψει και έτσι ήρθε, αυτό δεν μετράει! Ήρθε επειδή ο Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης έχουν «απογειώσει» την ανάπτυξη στην Ελλάδα!

Δηλαδή όταν είχε μεταγραφεί ένας Λάγιος Ντέταρι ή ένας Τζιοβάνι, κανονικά θα έπρεπε να είμασταν οικονομική υπερδύναμη!

Πόσο κωμικοί και γελοίοι μας κυβερνούν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.