Τώρα τα κεφάλια μέσα…

Κυριάκος Μητσοτάκης για Φινλανδία: Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για την κοινή μας ασφάλεια

Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνεχάρη την Φινλανδία για την είσοδό της στον Οργανισμό Βορειοατλαντικού Συμφώνου με ένα tweet

Κυριάκος Μητσοτάκης για Φινλανδία: Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για την κοινή μας ασφάλεια

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Την είσοδο της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ χαιρέτισε με ανάρτηση στο Twitter ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγχαρητήρια στη Φινλανδία που έγινε και επίσημα το 31ο μέλος του ΝΑΤΟ. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την νέα κυβέρνηση της χώρας για την ενίσχυση της συλλογικής μας ασφάλειας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, καθώς και για άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.