ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Πέτσας: «Οι εκπαιδευτικοί οι επόμενοι στη σειρά για υποχρεωτικό εμβολιασμό – Ή θα εμβολιαστούν ή θα απολυθούν»!

Σ.Πέτσας: «Οι εκπαιδευτικοί οι επόμενοι στη σειρά για υποχρεωτικό εμβολιασμό – Ή θα εμβολιαστούν ή θα απολυθούν»!

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και των εκπαιδευτικών υπονοώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα απολυθούν. Κανονική δικτατορία στο όνομα μιας υγειονομικής πολιτικής χρεοκοπημένης 100% όπως έδειξε το παράδειγμα της Μυκόνου.

Σχετικά με όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, διευκρίνισε πως πρώτα θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, ώστε να μην φτάσουμε σε απολύσεις. Τόνισε, δε, ότι το πλαίσιο εργασιακών σχέσεων και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα είναι αρκετά ευέλικτο, επομένως μπορεί να βρεθεί τρόπος να συνεχίσουν να παρέχονται οι υπηρεσίες χωρίς να πληγεί ούτε ο πολίτης ούτε και ο εργαζόμενος.

Όπως είπε ο υπουργός, η αναστολή εργασίας είναι από μόνη της είναι ένα «ισχυρό κίνητρο« για να εμβολιαστεί κάποιος που δεν θέλει να χάσει το εισόδημά του. Ανέφερε, επίσης, ότι ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι τη διαφορά του να είσαι εμβολιασμένος, καθώς υπάρχουν και τα προνόμια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή, ωμή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του Συντάγματος! Και στην Μύκονο που έχει εμβολιαστεί το 90% των πολιτών και ελέγχονται αυστηρά οι αφίξεις γιατί είχε τόσα κρούσματα και κατέστρεψαν οικονομικά το νησί με το lockdown;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.