Ν.Παναγιωτόπουλος στη Βουλή για νέες φρεγάτες: «Σε λίγες μέρες οι αποφάσεις – Δεν θα σπεκουλάρετε»

Ν.Παναγιωτόπουλος στη Βουλή για νέες φρεγάτες: «Σε λίγες μέρες οι αποφάσεις – Δεν θα σπεκουλάρετε»

Ολοκληρώνεται η συζήτηση για την επιλογή των φρεγατών που θα ενισχύσουν το Πολεμικό Ναυτικό ενώ όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπάρχουν «πολλές και ανανεούμενες προτάσεις».

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε πως η τελική απόφαση για την σημαντική προμήθεια θα ληφθεί με μόνο κριτήριο το συμφέρον του Πολεμικού Ναυτικού και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παράλληλα, απαντώντας στην κριτική του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα περι καθυστερήσεων, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε πως «δεν δέχεται κριτική από εκείνους που δεν αγόρασαν ούτε βίδα για τα εξοπλιστικά».

«Ως προς τα εξοπλιστικά δεν θα δεχθούμε κριτική από αυτούς που δεν αγόρασαν ούτε βίδα. Η απόφαση για τις φρεγάτες έχει αργήσει δεκαετίες. Είναι μια δύσκολη απόφαση και δεν χάθηκε ο κόσμος να πάρουμε λίγες ημέρες ακόμα για να κάνουμε τη σωστή επιλογή με μόνο κριτήριο το συμφέρον και τις ανάγκες του Πολεμικού μας Ναυτικού. Λίγο θα περιμένετε ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέραν αυτών απαντώντας στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αντώνη Μυλωνάκη ο οποίος υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταλήξει στην αμερικανική πρόταση είπε: «Θα περιμένετε, δεν θα προεξοφλείτε τίποτα και δεν θα σπεκουλάρετε. Έχουμε πολλές και ανανεούμενες προτάσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.