ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Κλειδώνουν» τους ανεμβολίαστους: Έρχονται νέοι περιορισμοί και δύο υποχρεωτικά rapid test την εβδομάδα

«Κλειδώνουν» τους ανεμβολίαστους: Έρχονται νέοι περιορισμοί και δύο υποχρεωτικά rapid test την εβδομάδα

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η λήψη νέων μέτρων για τον Covid-19 από την κυβέρνηση, με το μόνο ερώτημα να είναι το ποια τελικά θα είναι αυτά.

Ήδη όπως σας αναφέραμε στο pronews.gr έχουν διαρρεύσει προς ώρα τα περί νέων αποκλεισμών για τους μη εμβολιασμένους και τους περιορισμούς σε μέρη που συνυπάρχουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Τα οποία επί της ουσίας είναι το σούπερ μάρκετ ή τα καταστήματα τροφίμων ή ακόμη και από τα φαρμακεία!

Παράλληλα όμως υπάρχουν και άλλα μέτρα τα οποία εξετάζονται και αφορούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα τεστ. Όσον αφορά την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού η κυβέρνηση διέψευσε ότι σκέφτεται κάτι τέτοιο, παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά φωνές που εκτιμούν πως σε τομείς όπως η εστίαση και η ψυχαγωγία θα πρέπει να επανεξεταστεί η υποχρεωτικότητα, όσον αφορά στους εργαζόμενους.

Η πρόταση που εξετάζεται αρκετά σοβαρά είναι οι ανεμβολίαστοι πολίτες να υποχρεούνται να κάνουν δύο rapid test εβδομαδιαίως για να προσέλθουν στην εργασία τους, με δική τους οικονομική επιβάρυνση. Να σημειώσουμε εδώ πως στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση να κάνουν self test και οι εμβολιασμένοι, το οποίο όμως θα χορηγείται δωρεάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ερχόμενη εβδομάδα, εφόσον η επιδημιολογική εικόνα δεν σταθεροποιηθεί, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις για νέα μέτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.