ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξεταστική «λίστας Πέτσα»: Η επιστολή της Initiative που ρίχνει την ευθύνη στην κυβέρνηση για να «ξεπλυθεί» η ίδια

Εξεταστική «λίστας Πέτσα»: Η επιστολή της Initiative που ρίχνει την ευθύνη στην κυβέρνηση για να «ξεπλυθεί» η ίδια

Ένα έγγραφο από την διαφημιστική που διαχειρίστηκε τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ της λίστας Πέτσα κατατέθηκε επίσημα στην εξεταστική και επιχειρεί να εμφανίσει την κυβέρνηση και τον Στέλιο Πέτσα ως μοναδικούς υπεύθυνους των αδικημάτων που συντελέστηκαν.

Η επιστολή δόθηκε από τον Γιάννη Ραγκούση στον πρόεδρο της επιτροπής παραλαβής της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης για το «Μένουμε Σπίτι», Ιορδάνη Γιαμουρίδη.

Από την επιστολή, η οποία επαναλαμβάνουμε είναι με ψηφιακή υπογραφή του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της διαφημιστικής, Μιχαήλ Γκάλγκου, αποτελεί προφανώς μία προσπάθεια απόσεισης των δεδομένων ευθυνών της εταιρείας, καθώς αναφέρει ότι «η επιλογή των ΜΜΕ και των ποσών που έλαβαν, είναι επιλογή της κυβέρνησης και όχι της Initiative»!

Τα ίδια έχει ισχυριστεί η διαφημιστική και σε δικόγραφα αγωγών που έχουν κατατεθεί σε βάρος της.

Ο Ι. Γιαμουρίδης εξετάζεται ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή, αναφορικά με την επιχείρηση εκμαυλισμού των media και δήλωσε άγνοια για την ύπαρξη της επιστολής.

Ο τρόπος μάλιστα που τούτο διευκρινίζεται εντός της επιστολής, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες:

Η Initiative επιχειρεί να αποστασιοποιηθεί από τις σκανδαλώδεις επιλογές και τα σκανδαλώδη ποσά που συνόδευσαν την καμπάνια που έγινε γνωστή ως «λίστα Πέτσα», καθώς εκκρεμούν σε βάρος της αρκετές αγωγές, καθώς η εταιρεία παραβίασε κάθε έννοια ανταγωνισμού και εμπορικής δεοντολογίας και είναι νομικά υπόλογη στς ΜΜΕ που αγνοήθηκαν σκανδαλωδώς από την μοιρασιά που έκανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.