Διώξεις διαφωνούντων: Ο Θ.Πλεύρης στέλνει στον εισαγγελέα τον Μ.Γιαννάκο γιατί αποκάλυψε τα ψέματα τους για τις ΜΕΘ!

Παρεμβαίνει εισαγγελέας για τις αποκαλύψεις Π.Γιαννάκου

Διώξεις διαφωνούντων: Ο Θ.Πλεύρης στέλνει στον εισαγγελέα τον Μ.Γιαννάκο γιατί αποκάλυψε τα ψέματα τους για τις ΜΕΘ!

(Ανανέωση 12:06) Συνεχίζονται οι διώξεις των διαφωνούντων επιστημόνων, καθώς μετά τους γιατρούς που ερευνήθηκαν λόγω του σκεπτικισμού τους για τα εμβόλια Covid-19 και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, θα κληθεί από την Δικαιοσύνη.

«Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποδείξει αυτά που λέει» τόνισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, αναφερόμενος στον Μιχάλη Γιαννάκο και στις καταγγελίες για τις VIP ΜΕΘ.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «ψευδή» και «συκοφαντικά» τα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο κ. Πλεύρης δήλωσε «εξοργισμένος», σημειώνοντας μάλιστα ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να καταθέσει σχετική αναφορά στις εισαγγελικές Αρχές.

«Ήδη έχω συντάξει αναφορά αξιόποινων πράξεων για να την καταθέσω» είπε.

«Όσοι δεν πηγαίνουν στην Εισαγγελία, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ψέματα που λένε» επεσήμανε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία για κλίνες ΜΕΘ στον Ερυθρό Σταυρό που παραμένουν κλειστές για VIP ασθενείς.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι από τις 647 κλίνες ΜΕΘ που διατίθενται για περιστατικά κορωνοϊού σε όλη τη χώρα, οι 47 παραμένουν κενές, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 114 ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία.

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, αλλά και της Ματίνας Παγώνη, η οποία το πρωί της Πέμπτης τσακώθηκε on air με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις κλειστές ΜΕΘ που κατήγγειλε ο Π.Γιαννάκος

Αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας αποτελεί, πλέον, η καταγγελία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, που παραμένουν κλειστές για την ενδεχόμενη νοσηλεία VIP προσώπων.

Για την παραπάνω καταγγελία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, παρήγγειλε αυτή να ενταχθεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται εδώ και καιρό από τις εισαγγελικές αρχές, με αφορμή καταγγελίες για θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, σε αυτή τη δικογραφία που βρίσκεται ανοιχτή προς διερεύνηση, εντάσσονται και οι πρόσφατες καταγγελίες του κ. Γιαννάκου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί η αξιόποινη πράξη της παράβασης καθήκοντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.