ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Απίστευτος – Η. Μόσιαλος: «Κάθε μέρα rapid και δυο φορές την εβδομάδα PCR οι ανεμβολίαστοι»!

Επιδιώκουν την οικονομική ηθική και κοινωνική εξόντωση των ανεμβολιάστων εκβιάζοντας τους με το μέτρο το διαρκούς testing

Απίστευτος – Η. Μόσιαλος: «Κάθε μέρα rapid και δυο φορές την εβδομάδα PCR οι ανεμβολίαστοι»!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα διεθνή φόρα και καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας σε εκπομπή του Action 24 υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι σε εστίαση και διασκέδαση επιβάλλεται να κάνουν καθημερινά τεστ!

Ο Η. Μόσιαλος ενέταξε στην κουβέντα του testing και τη διεξαγωγή των πανάκριβων μοριακών τεστ!

«Ειδικοί» και δημοσιογράφοι στο πάνελ συμφώνησαν από κοινού πως αυτή είναι μία αρκετά καλή πρόταση έως ότου εμβολιαστούν υποχρεωτικά όλοι οι εργαζόμενοι στην εστίαση, τον τουρισμό και την ψυχαγωγία!

Μάλιστα με ειρωνικό ύφος ο Άρης Πορτοσάλτε, απόρησε από το γεγονός ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έχει θεωρηθεί αυτοαρχισμός:

«Αυτό ας στο ξαναπούμε στον τόπο μας, γιατί έχει θεωρηθεί αυταρχισμός το να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός του προσωπικού».

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο κ. Μόσιαλος ανέπτυξε την άποψη ότι πρέπει οι πάντες πολύ γρήγορα να εμβολιαστούν μέχρι τον Ιανουάριο όταν τα κρούσματα της Όμικρον πολλαπλασιαστούν. Ερωτόμενος σχετικά το πόσο συχνά πρέπει να κάνουν τεστ οι εργαζόμενοι στην εστίαση απάντησε:

«Κάθε μέρα! Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να κάνουν κάθε μέρα rapid test και στην εστίαση και στα κέντρα διασκέδασης και 2 φορές την εβδομάδα να κάνουν PCR. Θα αναγκαστούν να το κάνουν οι καταστηματάρχες. Τους συμφέρει!».

Να σημειωθεί, για τις ανάγκες κατανόησης του μεγέθους της απόλυτης οικονομικης εξαθλίωσης που θέλουν να φέρουν, ότι οι τιμές για το PCR τεστ κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 50 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.