Προειδοποιεί τον Κ.Μητσοτάκη ο Η.Γκιώνης μετά τις αποκαλύψεις για τους βιασμούς: «Ότι μου συμβεί είσαι υπεύθυνος»

Προειδοποιεί τον Κ.Μητσοτάκη ο Η.Γκιώνης μετά τις αποκαλύψεις για τους βιασμούς: «Ότι μου συμβεί είσαι υπεύθυνος»

Σαφή αναφορά στις δραστηριότητες του κυβερνητικού παρακράτους κάνει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης που αποκάλυψε μεγάλο μέρος της υπόθεσης του κυκλώματος βιαστών συνεργατών-χορηγών του υπουργείου Πολιτισμού, αδελφών Λεβέντη και όχι μόνο και προειδοποιεί ότι αν του συμβεί κάτι υπεύθυνη θα είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Ο γνωστός ακτιβιστής του Instagram είχε αποκαλύψει και το σκάνδαλο του Στάθη Παναγιωτοπουλου.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκιώνης:

«Αν πάθω κάτι εγώ που τα ψάχνω όλα αυτά, θα έχει ευθύνη και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Καθόλου τυχαία η αναφορά του, αφού έρχονται αποκαλύψεις για την σχέση ανώτατων κυβερνητικών στελεχών με όλη την παρέα Φιντιρίκου, Λεβέντηδων, κλπ. που είχαν «επινοικιάσει» μέσω χορηγιών ακόμα και το μουσείο της Δήλου με σύμβαση που συνήψαν με το υπουργείο Πολιτισμού, πέντε ημέρες μετά τον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη!

Περισσότερα σε λίγο από το pronews.gr…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.