ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το «εγκεφαλικό» στον ΣΥΡΙΖΑ με Π.Κουρουμπλή και Ε.Κουντουρά που «προσκύνησαν» τον Αμβρόσιο είναι μόνο η αρχή…

Το «εγκεφαλικό» στον ΣΥΡΙΖΑ με Π.Κουρουμπλή και Ε.Κουντουρά που «προσκύνησαν» τον Αμβρόσιο είναι μόνο η αρχή…

Αντιμέτωποι με την… αλήθεια για άλλη μία φορά στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να συσπειρώσουν το στενό κομματικό τους ακροατήριο, μετά τα απανωτά «εγκεφαλικά» που υπέστησαν από τις φωτογραφίσεις και τους θερμούς εναγκαλισμούς του πρώην υπουργού Ναυτιλίας και υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή και της υπουργού Τουρισμού και επίσης υποψήφια ευρωβουλευτού Ελενας Κουντουρά με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, μια σεπτή μορφή της σύγχρονης Οθρθδοξίας και σφοδρό πολέμιο της Αριστεράς και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια είναι η αλήθεια; Οτι στην χώρα από πολιτικής άποψης, «όλα πάνε δεξιά». Και κανείς, ακόμα και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους, δεν μπορούν να αδιαφορήσουν για το «ρεύμα» ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με την Ορθοδοξία.

Η οργή του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, που τηλεφώνησε εξοργισμένος για να ζητήσει εξηγήσεις από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές γιατί συναντήθηκαν με το «χρυσαυγίτη Αμβρόσιο», απλά δείχνουν το εύρος της κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Και η απάντηση του Π.Κουρουμπλή προσεγγίζει την λεπτή ειρωνεία: «Η δημοκρατία πρέπει να είναι ανεκτική»!

Αλλά ποιος μπορεί από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να ψέξει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος; Πριν λίγες εβδομάδες Π.Κουρουμπλής και Ε.Κουντουρά οι ίδιοι στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκχώρηση της Μακεδονίας, δίνοντας «ανάσα ζωής» στο αριστερο-πασοκικό-ανελικό μόρφωμα, για να συνεχίσει το «έργο» του, δηλαδή την παράδοση των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας, μετά την εκχώρηση στους δανειστές για 99 χρόνια της εκμετάλλευσης των περισσότερων ιστορικών μνημείων της Ελλάδας!

Τώρα, κάνουν αυτό για το οποίο «εκπαιδευτεί»: Να επιβιώνουν πολιτικά και να διατηρούν τις θέσεις τους σε βάρος ιδεών και της πολιτικής συνέπειας. Είπαμε το «δεξιό ρεύμα» είναι πολύ ισχυρό.

Αν για κάποιον θα υπήρχε θέμα που συνάντησε και συνομίλησε με τους εν λόγω, τους οποίους έχει με σφοδρότητα καταδικάσει τόσο για την ψήφο τους στην εκχώρηση της Μακεδονίας, όσο και στα απίθανα ΣΥΡΙΖΑίκα νομοσχέδια νομιμοποίησης των γάμων των ομοφυλοφίλων κλπ., είναι ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος,

Αλλά αυτός έχει το ελαφρυντικό ότι είναι ιεράρχης και άνθρωπος του Θεού. Και ξέρει να συγχωρεί σε, χριστιανικό επίπεδο, όταν πρέπει…

Σε πολιτικό επίπεδο, όσοι προσκυνούν, πρέπει ως ιεράρχης να δείχνει έλεος…

Απάντηση από Αμβρόσιο: «Τον Κουρουμπλή θα τον στηρίξει η Εκκλησία»

«Τις ευλογίες του» έχει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως δήλωσε πριν λίγο ο ίδιος ο μητροπολίτης Καλαβρύτων.

Σε δήλωσή του στον ΣΚΑΪ, μετά τις αγκαλιές με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Άνοιξαν οι συριζαίοι τα στόματά τους και λένε πάλι ανοησίες […] Ψυχορραγούν», δήλωσε ο Αμβρόσιος.

Όπως υποστήριξε, το 2015 είχε στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα ενώ τώρα απλώς ασκεί κριτική.

Μιλώντας για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο κ. Αμβρόσιος ανέφερε ότι ήταν ευεργέτης του γηροκομείου το όπου είχαν συναντηθεί, και για αυτόν τον λόγο πήγε να τον υποδεχτεί.

«Τον Κουρουμπλή θα τον στηρίξει η Εκκλησία», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.