ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επί Σύριζα «υπερήφανος» αρχηγός της Αστυνομίας στο Μάτι – Επί Νέας Δημοκρατίας Γενικός Γραμματέας

Επί Σύριζα «υπερήφανος» αρχηγός της Αστυνομίας στο Μάτι – Επί Νέας Δημοκρατίας Γενικός Γραμματέας

Σοκάρει η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να διορίσει ως Γενικό Γραμματέα τον κ. Τσουβάλα ο οποίος δήλωνε υπερήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκε η Αστυνομία την υπόθεση στο Μάτι.

«Είμαι περήφανος για τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Εκαναν εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά σε πολύ κρίσιμους οριακούς χρόνους». Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε τον Ιούλιο του 2018, μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι με τους 102 νεκρούς, ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Κώνσταντίνος Τσουβάλας. Εκείνη την περίοδο όμως ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας ήταν ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για τη συγκεκριμένη θέση προκαλεί έκπληξη δεδομένου πως τότε η Νέα Δημοκρατία είχε εκδόσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής: «Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση, – με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας – προκαλεί μόνον οργή. Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτές είναι οι επίμαχες δηλώσεις:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.