ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στ.Πέτσας: «Ξεκάθαρα και απόλυτα υποστηρικτική των ελληνικών θέσεων η τοποθέτηση των εκπροσώπων της ΕΕ»

Στ.Πέτσας: «Ξεκάθαρα και απόλυτα υποστηρικτική των ελληνικών θέσεων η τοποθέτηση των εκπροσώπων της ΕΕ»

Την ελπίδα ότι με την αυριανή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο θα δρομολογηθεί μια νέα μορφή σεβασμού της διεθνούς νομιμότητας και των συνθηκών καλής γειτονίας εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Η Ελλάδα διεθνοποιεί το ζήτημα και ζητεί στήριξη των συμμάχων της εκθέτοντας την τουρκική προκλητικότητα», απάντησε ο κ. Πέτσας, όταν ρωτήθηκε για τις προσδοκίες της κυβέρνησης από την αντίδρασή της απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε ξεκάθαρα και απόλυτα υποστηρικτική των ελληνικών θέσεων την τοποθέτηση του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ επισήμανε σε σχέση με τη στάση του ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ότι έχει κληθεί δύο φορές από τον πρωθυπουργό να τερματίσει την τακτική των ίσων αποστάσεων.

Ο κ. Πέτσας, απαντώντας στην ερώτηση για το εάν θα συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι η κυβέρνηση, ανάλογα με τις εξελίξεις, ενημερώνει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, στο επίπεδο που κάθε φορά απαιτούν οι περιστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά, χαρακτήρισε γνωστές και πάγιες τις θέσεις που εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, την Κυριακή, στο πλαίσιο του 13ου συνεδρίου της ΝΔ, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.