ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

Πρωτοφανής ομολογία από τον ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλο: «Δεν σκοπεύαμε να τιμήσουμε τους νεκρούς των Ιμίων»!

Πρωτοφανής ομολογία από τον ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλο: «Δεν σκοπεύαμε να τιμήσουμε τους νεκρούς των Ιμίων»!

Τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι ζητήθηκε από τον ίδιο να μην πετάξει η Ελλάδα στα Ιμια στεφάνι στη μνήμη ων ηρώων διέψευσε με έναν πρωτότυπο τρόπο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Συγκεκριμένα παραδέχθηκε ότι… ουδέποτε υπήρξε ελληνική πρόθεση να τιμήσει τους πεσόντες των Ιμίων και άρα ο Ρ.Τ.Ερντογάν, δεν λέει την αλήθεια για την αιτία της μη απόδοσης τιμής στο πλήρωμα του ελικοπτέρου ΑΒ212ASW ΠΝ21!

Μιλώντας στον Alpha ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε πως δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με την Τουρκία και πως είναι ψέματα όσα υποστηρίζει ο Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Ταγίπ Ερντογάν είχε αναφέρει: «Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Ίμια. Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση, όπως στο παρελθόν, τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ίμια δεν θα γίνει και από την πλευρά μας».

«Εμείς εκείνη τη μέρα, όλη την Παρασκευή, τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού και παρακολουθούσαμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και συνέχισε:

«Άλλωστε, αυτές οι συζητήσεις δεν γίνονται από εμένα. Αν γινόντουσαν θα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά δεν έγιναν ποτέ».

Αρα δε υπήρχε καμία πρόθεση από την Ελλάδα να τιμήσει τους ήρωες! Και εκείνη την ημέρα… «τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού και παρακολουθούσαμε αυτό», άρα η απότιση τιμής στους νεκρούς δεν ήταν πρώτης προτεραιότητας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι άλλο θα ακούσουμε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.