ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Στον Έβρο η Ελλάδα κέρδισε μία μεγάλη μάχη – Τώρα δίνουμε άλλη μια κατά του κορωνοϊού»

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Στον Έβρο η Ελλάδα κέρδισε μία μεγάλη μάχη – Τώρα δίνουμε άλλη μια κατά του κορωνοϊού»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης έδωσε το δικό του μήνυμα για τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στον Έβρο, τονίζοντας πως η Ελλάδα κέρδισε μια μεγάλη μάχη, ενώ τώρα πλέον στρέφει την προσοχή του στον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στον Έβρο η Ελλάδα κέρδισε μία μεγάλη μάχη, προστατεύοντας τα σύνορά μας, που είναι και σύνορα της Ε.Ε», σημειώνει ο κ. Βαρβιτσιώτης. «Χωρίς να εφησυχάζουμε, τώρα δίνουμε μία άλλη μάχη κατά του Covid_19. Ακολουθούμε τις οδηγίες, προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους διπλανούς μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.