Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα Δευτέρα (29/12) τονίζει ότι «μέσα στο καταχείμωνο παραμονές του 2026 έχουμε κανονική εισβολή λαθρομεταναστών στην Κρήτη».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δυστυχώς ο εποικισμός της χώρας συνεχίζεται με σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

Ολόκληρη η ανάρτησή της: 

«Έχετε καταλάβει πως μέσα στο καταχείμωνο παραμονές του 2026 έχουμε κανονική εισβολή λαθρομεταναστών στην Κρήτη; Εκατοντάδες λαθρομετανάστες έχουν παραβιάσει τα σύνορά μας και αποβιβάζονται στη Κρήτη.

Θυμάστε τα μεγάλα λόγια του κ. Πλεύρη περί δήθεν πάταξης της λαθρομετανάστευσης; Που όλο έβγαινε στα κανάλια και έλεγε πως έχουμε μηδενίσει τις ροές;

ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

Δυστυχώς ο εποικισμός της χώρας συνεχίζεται με σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και το χειρότερο; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ.
ΚΡΙΜΑ».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram