ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ. Πέτσας: Ενημερώνει την Παρασκευή για τα κονδύλια της καμπάνιας για τον κορωνοϊό

Σ. Πέτσας: Ενημερώνει την Παρασκευή για τα κονδύλια της καμπάνιας για τον κορωνοϊό

Έπειτα από αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ενημερώσει τη Βουλή για τα κονδύλια που δόθηκαν στα ΜΜΕ για την καμπάνια για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 10 Απριλίου ορίστηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, για τη διάθεση κονδυλίου στα ΜΜΕ για την ενημερωτική καμπάνια κατά του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι προηγήθηκε σχετικό αίτημα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, με την οποία ζήτησαν να κληθεί σε ακρόαση ο Στέλιος Πέτσας. Την επιστολή υπέγραφαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της επιτροπής αυτής, Σία Αναγνωστοπούλου, Νίκος Βούτσης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Σπύρος Λάππας και Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.