ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ. Πλακιωτάκης: Επισκέφτηκε το λιμάνι του Πειραιά – Επιθεώρησε το «Νήσος Σάμος» (φώτο)

Γ. Πλακιωτάκης: Επισκέφτηκε το λιμάνι του Πειραιά – Επιθεώρησε το «Νήσος Σάμος» (φώτο)

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, όπου και επιθεώρησε το «Νήσος Σάμος», για το αν τηρεί τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο υπουργός σε δηλώσεις του, είπε ότι σήμερα ξεκινά η ελεύθερη μετακίνηση προς όλα τα νησιά και πως η εμπειρία των δρομολογίων της Κρήτης ήταν απολύτως θετική.

Ευχαρίστησε επιβάτες και πλήρωμα για τη σωστή τήρηση των κανόνων ασφαλείας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, λέγοντας πως «τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας, πρώτα από όλα προστατεύουν του ίδιους αλλά και τη δημόσια υγεία στα νησιά».

Το υπουργείο Ναυτιλίας σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία, θέλει με κάθε τρόπο και μέσο να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία ιδιαιτέρως των μικρών νησιών, πρόσθεσε ο υπουργός.

“Κατάφεραμε το προηγούμενο διάστημα να έχουμε μηδενικά κρούσματα στα νησιά και αυτό αποτελεί μία μεγάλη παρακαταθήκη για την πατρίδα μας, που σκοπεύουμε να επωφεληθούμε ενόψει και της έναρξης της θερινής περιόδου” είπε.

Ο κ.Πλακιωτάκης τόνισε εξάλλου, ότι το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επεξεργάζεται περαιτέρω ενίσχυση της ακτοπλοΐας, παρακολουθώντας τις εξελίξεις καθημερινά, ώστε σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες, την κατάλληλη χρονική στιγμή, να αναθεωρήσει τα πρωτόκολλα των επιβατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Ναυτιλίας ευχαρίστησε όλους και όλες για την υπομονή τους, και ευχήθηκε στους ταξιδιώτες καλά ταξίδια και καλό καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.