ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Βορίδης: «Στην αριστερή διακυβέρνηση δεν υπήρχε σεβασμός στη διάκριση των εξουσιών»

Μ.Βορίδης: «Στην αριστερή διακυβέρνηση δεν υπήρχε σεβασμός στη διάκριση των εξουσιών»

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, σχολιάζοντας εκ νέου τις αποκαλύψεις για Παππά, Καμμένο, Παπαγγελόπουλο, υποστήριξε πως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη που θα εξόντωνε όσους ήταν εχθροί του καθεστώτος».

«Αν και η υπόθεση Novartis θεωρήθηκε “κορυφή του παγόβουνου”, δεν ήταν τελικά», είπε ο υπουργός.

Ο κ. Βορίδης διερωτήθηκε «πώς μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης χειρίστηκε το τμήμα εκβιαστών» και αναφερόμενος στο ηχητικό Μιωνή – Παππά είπε, κατηγορώντας το Νίκο Παππά ότι λέει ψέμματα: «Από πότε η κυβέρνηση γίνεται μεσάζοντας της δικαιοσύνης με κάποιον ιδιώτη ο οποίος ζήτησε παρέμβαση ώστε να δικαστεί δίκαια»;

Όπως υποστήριξε, υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη που –όπως είπε- θα εξόντωνε όσους ήταν εχθροί του καθεστώτος. Ο κ. Βορίδης τόνισε μάλιστα πως με τις «πρακτικές αυτές θα οδηγούνταν στη δικαιοσύνη αθώοι άνθρωποι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ανέφερε πως στην «αριστερή διακυβέρνηση δεν υπήρχε σεβασμός στη διάκριση των εξουσιών» και κατήγγειλε τον Αλέξη Τσίπρα γιατί «απλά παρακολουθεί τα όσα αποκαλύπτονται και δεν παίρνει θέση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.