ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Τσιάρας: Επισκέπτεται το Δικαστικό Μέγαρο

Στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Τσιάρας: Επισκέπτεται το Δικαστικό Μέγαρο

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, βρέθηκε τη Δευτέρα (13/07) στη Θεσσαλονίκη και το πρωί επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο.

Τον υπουργό υποδέχθηκαν στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου η προϊσταμένη του Εφετείου Θεσσαλονίκης Καλλιρόη Χειμαριού και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου της πόλης Στάθης Κουτσοχήνας. Πρόκειται για εθιμοτυπική συνάντηση, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται ζητήματα απονομής της Δικαιοσύνης, όπως επίσης τοπικά θέματα της καθημερινότητας των δικαστηρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κώστας Τσιάρας είναι προγραμματισμένο να πάρει μέρος και σύσκεψη εργασίας στο Διοικητήριο, με θέμα την επίλυση του κτιριακού ζητήματος των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχει και ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, ενώ έχουν προσκληθεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, καθώς κι εκπρόσωποι των δικαστικών αρχών κι άλλων φορέων που έχουν σχέση με το ζήτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.