ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λευκάδα: Στις στρατηγικές επενδύσεις η Μαρίνα του Βλυχού

Λευκάδα: Στις στρατηγικές επενδύσεις η Μαρίνα του Βλυχού

Ο φάκελος της επένδυσης της μαρίνας στο Βλυχό Λευκάδας εγκρίθηκε την Πέμπτη (16/07) από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, με την υπογραφή των συναρμόδιων υπουργών.

Η απόφαση έγκρισης της επένδυσης έχει στρατηγική σημασία και θα προχωρήσει με fast track διαδικασίες, που προβλέπονται για αυτήν την κατηγορία επενδύσεων. «Ένα όνειρο για τη Λευκάδα αποκτά σήμερα μέλλον και προοπτική», ανέφερε σχετικά ο βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς.

Όπως πρόσθεσε: «Η μεγάλη επένδυση στο Βλυχό για τη δημιουργία μαρίνας πήρε την έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων για έργα ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, που περιλαμβάνουν 800 θέσεις ελλιμενισμού, αλλά και ξενοδοχεία, υποδομές εστίασης, αναψυχής και περιπάτου, και άλλα. Η επένδυση πλέον μπορεί να προχωρήσει με την πιο γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία που διαθέτει το ελληνικό κράτος. Άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση ενός έργου πνοής για το νησί μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την επένδυση ενέκριναν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας Γεώργιος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.