ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Παπαθανάσης για κορωνοϊό: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία»

Ν.Παπαθανάσης για κορωνοϊό: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία»

Νέα μέτρα προανήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, σε περίπτωση που δεν τεθεί σε έλεγχο η κατάσταση με τον κορωνοϊό.

«Είχαμε μια αύξηση των κρουσμάτων. Σαφώς δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Τα κρούσματα είναι ελεγχόμενα, είναι χαρτογραφημένα, ιχνηλατήσιμα, επομένως εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τηρούμε τους κανόνες», ανέφερε, μιλώντας στον Θέμα 104,6, ο υφυπουργός σχετικά με την εντατικοποίηση της χρήσης της μάσκας. Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως «η ελληνική πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατέψει τη δημόσια υγεία και να μην έχουμε διασπορά του Covid-19. Θα κάνει καθετί που απαιτείται».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Παπαθανάσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο και νέου πακέτου μέτρων, δηλώνοντας: «Παρακολουθούμε πολύ στενά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν και πρόσθετα μέτρα. Οι επιδημιολόγοι έχουν τον χάρτη γενικά των κρουσμάτων, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί βρίσκονται συντονισμένα από το υπουργείο μας με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και την Ελληνική Αστυνομία σε εγρήγορση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κληθείς, μάλιστα, να σχολιάσει τις εικόνες από τις μεγάλες συναθροίσεις, «αν χρειαστεί να ληφθούν και νέα μέτρα, θα ληφθούν και νέα μέτρα», κατέληξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.