Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Η ενημέρωση Μηταράκη, Θεοδωρικάκου, Αρκουμανέα για την Μόρια (βίντεο)

Η ενημέρωση Μηταράκη, Θεοδωρικάκου, Αρκουμανέα για την Μόρια (βίντεο)

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην Μόρια μετά την πυρκαγιά στο κέντρο υποδοχής μεταναστών.

Για την κατάσταση στη Μόρια, όπως διαμορφώνεται μετά την καταστροφική πυρκαγιά στον καταυλισμό, ενημερώνουν από τη Μυτιλήνη ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Παρακολουθείστε live την ενημέρωση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.