Μ.Βορίδης για Δ.Λιγνάδη: «Οι πράξεις του είναι απεχθείς, άθλιες & απαράδεκτες – Μένει να κριθεί η τύχη του αρμοδίως»

Μ.Βορίδης για Δ.Λιγνάδη: «Οι πράξεις του είναι απεχθείς, άθλιες & απαράδεκτες – Μένει να κριθεί η τύχη του αρμοδίως»

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε πως «οι πράξεις του είναι απεχθείς, άθλιες και απαράδεκτες».

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να σχεδιαστεί ένας ευέλικτος μηχανισμός που να μπορεί να κινηθεί γρήγορα σε ακραίες συνθήκες, καθώς όπως είπε, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι δυνατόν να έχει στρατό σε ετοιμότητα.

«Η συγγνώμη είναι οφειλόμενη εκ του αποτελέσματος, καθώς πολλά νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα για 7 ημέρες» δήλωσε, αναφερόμενος στην πρόσφατη κακοκαιρία.

Επισήμανε δε ότι την ευθύνη για να διατηρηθεί στο ακέραιο η λειτουργία του δικτύου την έχει ο ΔΕΔΔΗΕ, ενώ πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών στο δίκτυο ήταν από την πτώση δέντρων.

Ερωτηθείς για το αν θα έπρεπε να υπάρχει πρόνοια από πριν, από τους αρμόδιους φορείς, για κόψιμο δέντρων, ο κ. Βορίδης ανέφερε ως παράδειγμα την Κηφισιά, όπου έπεσαν 70 δέντρα, εκ των οποίων τα 65 ήταν υγιή και δεν υπήρχε περίπτωση να τα κόψει κάποιος.

Σε ό,τι αφορά στις καταγγελίες σε βάρος του σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, τόνισε ότι «οι πράξεις του είναι απεχθείς, άθλιες και απαράδεκτες και μένει να κριθεί η τύχη του αρμοδίως».

Ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ωστόσο ότι όταν έγινε η τοποθέτηση του στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου δεν υπήρξε ένδειξη ότι ο ηθοποιός-σκηνοθέτης βαρύνεται με τέτοιες πράξεις. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι η Λίνα Μενδώνη τον απέπεμψε πριν ασκηθεί η ποινική δίωξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, διερώτηθηκε για το όσοι δηλώνουν τώρα οτι γνώριζαν, δεν πήγαν τότε στην αστυνομία ή στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.