ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δια «πυρός και σιδήρου» ο Σ.Πέτσας στην Πάτρα – Συνεχίστηκαν τα γιουχαρίσματα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα

Δια «πυρός και σιδήρου» ο Σ.Πέτσας στην Πάτρα – Συνεχίστηκαν τα γιουχαρίσματα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, τάχθηκε υπέρ των επιχειρηματιών του τόπου του και ζήτησε από τον Στέλιο Πέτσα στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν νωρίτερα στο Δημαρχείο της Αχαϊκής πρωτεύουσας, να ανοίξουν τα καταστήματα στην περιοχή όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα, με τήρηση υγειονομικών μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονες αποδοκιμασίες ακούστηκαν και κατά την έξοδο του Στέλιου Πέτσα από το Δημαρχείο, μετά τη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.

​Αρκετοί συγκεντρωμένοι διαμαρτυρόμενοι γιουχάισαν τον αναπληρωτή υπουργό, ενώ ακούγονταν φωνές “ανοίξτε μας”, από το πλήθος.

Μάλιστα κάποιος φαίνεται να πετά κάτι προς το αμάξι του υφυπουργού.

Ο Στέλιος Πέτσας κατευθύνθηκε προς το Επιμελητήριο όπου υπάρχει ήδη συγκεντρωμένο πλήθος για δεύτερο γύρο διαμαρτυρίας.

Πελετίδης: Να θωρακιστεί υγειονομικά η πόλη και να ανοίξουν τα καταστήματα

Ενημερώνοντας τον συγκεντρωμένο κόσμο έξω από το Δημαρχείο, ο κ. Πελετίδης ανέφερε πως ζήτησε από τον Στέλιο Πέτσα να ανοίξουν τα καταστήματα.

Στάθηκε όμως και στην σημασία που έχει το να παρθούν ουσιαστικά μέτρα πρόληψης της μετάδοσης, καθώς όπως δεν είναι τα καταστήματα που προκαλούν την έξαρση. Γι αυτά τόνισε πως θα πρέπει να ανοίξουν τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.