ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θ.Σκυλακάκης: «Δημοσιονομικά καταφέραμε να είμαστε παρόντες και να βοηθάμε τις επιχειρήσεις»

Θ.Σκυλακάκης: «Δημοσιονομικά καταφέραμε να είμαστε παρόντες και να βοηθάμε τις επιχειρήσεις»

To γεγονός ότι οι αποφάσεις που ανακοινώθηκαν για το πρόσθετο μέτρο στήριξης επιχειρήσεων που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή τον Απρίλιο δεν περιλαμβάνουν τα μέτρα επανεκκίνησης που έχουν ήδη προβλεφθεί, όπως την επιδότηση παγίων δαπανών και την προεξόφληση του μη επιστρεπτέου τμήματος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 1, 2 και 3, καθώς και τα μέτρα που εξήγγειλε το υπουργείο Ανάπτυξης για την εστίαση, διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προχωράμε στη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία με προσοχή και σύνεση. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η υγειονομική κρίση ξεκίνησε πριν έναν χρόνο και δημοσιονομικά καταφέραμε να είμαστε παρόντες εδώ και να βοηθάμε τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και τους ανέργους ακόμα και ένα χρόνο μετά. Είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό, τα δημόσια οικονομικά έδειξαν αντοχή και η επόμενη ημέρα πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερη» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.