ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Χρυσοχοΐδης: Δίνει σήμερα απαντήσεις για την υπόθεση Μ.Φουρθιώτη

Μ.Χρυσοχοΐδης: Δίνει σήμερα απαντήσεις για την υπόθεση Μ.Φουρθιώτη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα δώσει σήμερα απαντήσεις στη Βουλή για την υπόθεση Μένιου Φουρθιώτη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση με την αστυνομική προστασία που παρείχε η ΕΛ.ΑΣ στον, ύστερα από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Γιώργου Καμίνη.

Ο Φουρθιώτης απολάμβανε ενισχυμένης αστυνομικής φύλαξης από την ΕΛ.ΑΣ και μετά τον σάλο ξέσπασε με την είδηση, οι αστυνομικοί αποσύρθηκαν από την φύλαξή του έπειτα από εντολή του πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Καμίνης, στην ερώτησή του, υπενθύμισε ότι έχει ήδη καταθέσει δύο ερωτήσεις για το θέμα, τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο του 2020, και στις οποίες το υπουργείο είχε αρνηθεί να απαντήσει επί της ουσίας, επικαλούμενο κρατικό απόρρητο χωρίς, όπως επισημαίνει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, επαρκή νομική θεμελίωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.