ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Α.Γεωργιάδης: «Έρχονται έλεγχοι για την άνοδο τιμών σε συσκευές μετά την ανακοίνωση του προγράμματος αντικατάστασης»

«Είμαστε στην καλύτερη τουριστική μας χρονιά όλων των εποχών»

Α.Γεωργιάδης: «Έρχονται έλεγχοι για την άνοδο τιμών σε συσκευές μετά την ανακοίνωση του προγράμματος αντικατάστασης»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη πως αυτή τη στιγμή δεν συζητείται κανένα νέο μέτρο ανακούφισης.

«Είμαστε στην καλύτερη τουριστική μας χρονιά όλων των εποχών. Είναι όλα 100% γεμάτα. Όταν κάτι έχει μεγάλη ζήτηση αυξάνεται και η τιμή. Αυτό θα συνέβαινε και χωρίς τον πόλεμο. Δουλεύουμε, μαζεύουμε τα χρήματα για να έχουμε πλεόνασμα και να πάρουμε μέτρα όταν είναι αναγκαία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, επισήμανε ότι οι μισθοί δεν είναι καθηλωμένοι, μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό, ενώ στο κομμάτι της εστίασης και του τουρισμού υπάρχει έλλειμα εργατικού δυναμικού.

Ό υπουργός Ανάπτυξης απέκλεισε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών: «Δεν είπε κανείς ότι δεν είμαστε σε προεκλογική χρονιά. Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε τον τρίτο χρόνο της θητείας της και μπαίνει στην τέταρτη. Οι εκλογές ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν την άνοιξη του 2023. Αυτή η κουβέντα έχει τελειώσει».

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι προς το συμφέρον της Νέας Δημοκρατίας να γίνουν τώρα εκλογές, καθώς οι δημοσκοπήσεις της δίνουν προβάδισμα, ωστόσο επέλεξε να εξαντλήσει την τετραετία γιατί έρχεται βαρύς χειμώνας: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στον αέρα για να κάνουμε εμείς προεκλογική εκστρατεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος απόσυρσης συσκευών παρατηρήθηκε μία… ξαφνική άνοδος τιμών. Όπως τόνισε ο υπουργός, έρχονται έλεγχοι για αυτές τις αυξήσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις θα επιβληθούν πρόστιμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.