ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κ.Μητσοτάκης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Χρειαζόμαστε αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής για την ενέργεια»

«Δεν πρέπει να χάσουμε για οικονομικούς λόγους την υποστήριξη των πληθυσμών μας»

Κ.Μητσοτάκης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: «Χρειαζόμαστε αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής για την ενέργεια»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε πάνελ στο Φόρουμ των Δελφών στο οποίο συμμετείχε ο Mathias Cormann Γενικός Γραμματέας του OEC δήλωσε ότι «βγήκαμε από την πανδημία και ελπίζαμε ότι θα συνεχίζονταν η μεγάλη ανάπτυξη. Κανείς δεν περίμενε πόλεμο στην Ευρώπη. Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξουν μεγάλες επιπλοκές στην παγκόσμια οικονομία».

Δεν μπορούμε να αντέξουμε για καιρό τις υψηλές τιμές στην ενέργεια, τόνισε, καλώντας την Ευρώπη σε συντεταγμένα μέτρα. Χρειάζονται ευρωπαϊκά μέτρα για την ενέργεια σημείωσε, ζητώντας να μην κερδίσουν οι δυνάμεις του λαϊκισμού.

«Δεν πρέπει να χάσουμε για οικονομικούς λόγους την υποστήριξη των πληθυσμών μας» προειδοποίησε. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι σήμερα δεν υπάρχει λειτουργική αγορά αερίου υπενθυμίζοντας τις προτάσεις που η Ελλάδα κατέθεσε στην ΕΕ. Θα συνεχίσουμε να επιδοτούμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, διαβεβαίωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρακολουθήστε τη συζήτηση σε απευθείας μετάδοση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.