ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δείτε τις δηλώσεις Χ.Σταϊκούρα, Α,Γεωργιάδη, Ε.Αχτσιόγλου και Α.Χαρίτση στο πόθεν έσχεν

Σε περίπου 80.000 ευρώ ανέρχονται οι τραπεζικές καταθέσεις του ζεύγους Σταϊκούρα που διατηρούνται σε ελληνικά τραπεζικά καταστήματα

Δείτε τις δηλώσεις Χ.Σταϊκούρα, Α,Γεωργιάδη, Ε.Αχτσιόγλου και Α.Χαρίτση στο πόθεν έσχεν

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα οι δηλώνεις πόθεν έσχες του 2021 για βουλευτές και ευρωβουλευτές και αφορούν στα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το έτος 2020.

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας εμφανίζει εισοδήματα για το 2020 ύψους 35.972 ευρώ και 36.161 ευρώ ως μέρος της βουλευτική αποζημίωση που δεν φορολογείται. Σε 62.345 ανέρχονται τα εισοδήματα της συζύγου του.

Σε περίπου 80 χιλ ευρώ ανέρχονται οι τραπεζικές καταθέσεις του ζεύγους που διατηρούνται σε ελληνικά τραπεζικά καταστήματα ενώ εμφανίζουν συμμετοχή στην ιδιοκτησία 18 ακινήτων ενώ τα υπόλοιπα των δανειακών τους υποχρεώσεων ανέρχονται περίπου σε 15 χιλ ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ τη δήλωση πόθεν έσχες του Χρήστου Σταϊκούρα

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Αχτσιόγλου εμφανίζει εισοδήματα 35.132 ευρώ και άλλα 31.955 ευρώ ως μέρος της βουλευτικής αποζημίωσης που απαλλάσσεται φόρου και εισφορών. Επίσης, ο σύζυγός της Δημήτρης Τζανακόπουλος δηλώνει εισοδήματα έτους 36.951 ευρώ και 31.955 ευρώ απαλλασσόμενα φόρου. Οι τραπεζικές καταθέσεις του ζεύγους είναι λίγο πάνω από 50 χιλ ευρώ ενώ εμφανίζουν συμμετοχές σε 7 ακίνητα. Οι δανειακές εκκρεμότητες ανέρχονται σε 4.799 ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ τη δήλωση πόθεν έσχες της Έφης Αχτσιόγλου

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε για το 2020 εισοδήματα 31.955 ευρώ και 36.069 ευρώ και η σύζυγός του 9.379 ευρώ. Το ζεύγος δεν διαθέτει μετοχές ενώ οι τραπεζικές αποταμιεύσεις ανέρχονται σε περίπου 47 χιλ ευρώ. Παράλληλα δηλώνουν συμμετοχή στην ιδιοκτησία 14 ακινήτων με ποσοστά από 5,5% εως 100%. Ο κ. Γεωργιάδης όπως και η σύζυγός του δηλώνου την συμμετοχή τους στην «Ελληνική Αγωγή» ενώ η κα Ε. Μανωλίδου δηλώνει συμμετοχή και στην εταιρεία «Γαλήνη». Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζει δύο δάνεια αρχικού ποσού 630 χιλ ευρώ και υπόλοιπου 550 χιλ ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ τη δήλωση πόθεν έσχες του Αδωνη Γεωργιάδη

Ο τομεράρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης δήλωσε εισοδήματα για το 2020 ύψους 43 χιλ ευρώ και η σύζυγός του 68 χιλ ευρώ.

Το ζεύγος διαθέτει χαρτοφυλάκιο που αποτιμάται σε 55 χιλ ευρώ ενώ την ίδια χρονιά εκποίησε μετοχές και αμοιβαία εισπράττοντας περίπου 32 χιλ ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ τη δήλωση πόθεν έσχες του Αλέξη Χαρίτση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τραπεζικές καταθέσεις του ζεύγους ανέρχονται περίπου σε 300 χιλ ευρώ και 90 χιλ δολάρια ενώ εμφανίζουν συμμετοχή σε 10 ακίνητα (από 16,5% εως 100%).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.