ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Οικονόμου: «Αν δεν βρεθεί ευρωπαϊκή λύση για την ακρίβεια θα πάρουμε μέτρα σε εθνικό επίπεδο»

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία άλλαξε τον κόσμο και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης»

Γ.Οικονόμου: «Αν δεν βρεθεί ευρωπαϊκή λύση για την ακρίβεια θα πάρουμε μέτρα σε εθνικό επίπεδο»

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, κυριάρχησαν η ακρίβεια και τα μέτρα στήριξης.

Ξεκινώντας, είπε ότι: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία άλλαξε τον κόσμο και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειρίζεται κρίσεις.

«Ο πρωθυπουργός επιμένει στην προσπάθεια για ευρωπαϊκή λύση. Κανένας εθνικός προϋπολογισμός δεν μπορεί να σηκώσει ένα τέτοιο βάρος. Οι δράσεις αυτές δεν πρέπει να αργήσουν», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Και πρόσθεσε: «Εφόσον δεν υπάρξουν ευρωπαϊκά μέτρα θα υπάρξουν εθνικά. Θα συνεχίσουμε την στήριξη αυτή όσο διαρκεί η κρίση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος είπε ότι οι ανακοινώσεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού θα γίνουν την 1η Μαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.